Skunk Heren 1 pakt één punt tegen middenmotor

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Na de winst van twee weken geleden was het zaak voor Skunk om punten te pakken om de aansluiting met de middenmoot te behouden. Deze week stond een wedstrijd tegen MKB Accountants/VCV HS 1  op het programma in Veenendaal.

Zij hadden gezorgd voor een goede en professionele ambiance inclusief 5 ballen systeem. Misschien dat de heren uit Veghel daar van onder de indruk waren, want binnen no time stond er een 5-0 achterstand op de borden. Met een aantal korte service series kwam Skunk weer dichterbij, maar setwinst was voor de thuisploeg. In de tweede set was Skunk beter bij de les waardoor de set gelijk op ging. Cas de Vrede werd richting het einde van de set ingebracht (terugkomend na een enkelblessure aan het begin van het seizoen) om een sterk blok te zetten op de diagonaal van MKB. Ondanks dat de middens van Skunk er lustig op los scoorden, lukte het Skunk niet om de tweede set te pakken. Toch bleef Skunk er vertrouwen in houden dat er punten te halen waren. De derde set werd met hard werken, hoge service druk en veel wissels door Skunk overtuigend binnengehaald met 25-18. Dit had de ommekeer in de wedstrijd kunnen betekenen, maar Skunk begon te gelaten aan de vierde set. Tot het midden van de set bleef de stand gelijk waarna MKB in één service serie wegliep en de set uitspeelde.

Vol aan de bak!

Skunk heren 1 zal komende weken aan de bak moeten om de aansluiting met de middenmoot te houden, want ze bezetten inmiddels de 10de plek. Volgende week staat een thuiswedstrijd in Veghel op het programma tegen VV Utrecht, de nummer 5 van de ranglijst.

Skunk Heren 1

Skunk Heren 1

Skunk Heren 1

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden