Theaterkoor Stem komt met nieuwe productie op de planken

Theaterkoor Stem tijdens repetitie Vlucht naar de Vrijheid
Foto: Theaterkoor Stem

Theaterkoor Stem heeft anderhalf jaar gewerkt aan de zelfgeschreven productie met de naam ‘Vlucht naar de Vrijheid’. Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020 staat het gezelschap op de bühne in De Brink in Eerde.

Het verhaal neemt je mee naar een escaperoom waar twee groepen met elkaar de strijd aan gaan om zo snel mogelijk uit meerdere kamers te ontsnappen. Als je maar gebruik maakt van elkaars kwaliteiten kan dat toch niet zo moeilijk zijn! Maar de samenwerking loopt allesbehalve op rolletjes. Wie had gedacht dat het thema ‘Vlucht naar de vrijheid” je heen en weer zou slingeren tussen heden en oorlogsverleden? Of dat je letterlijk ervaren zou, wat je liever vergeten was? Onverwachtse wendingen zorgen er zelfs voor dat de medewerkers van de escaperoom het overzicht verliezen en de chaos is compleet! Reden genoeg voor grappige, ontroerende en verstillende momenten waarin alles en iedereen (zowel muzikaal als theatraal) mee wordt genomen in de Vlucht naar de vrijheid!

Theaterkoor STEM     Theaterkoor Stem

Kaartverkoop gestart

Vanaf nu kunnen kaarten worden gekocht voor de voorstellingen van Theaterkoor Stem. Kaartjes à € 19,50 zijn heel eenvoudig online te bestellen via de website www.debrinkeerde.nl/evenementen.

Op vrijdag en zaterdag is de aanvang 20.15 uur en op zondag is er een middagvoorstelling om 14.30 uur.

 

Theaterkoor Stem
Theaterkoor Stem tijdens uitvoering Boeiende Buren
Theaterkoor Stem
Theaterkoor Stem tijdens uitvoering Boeiende Buren

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden