Beleef het ultieme kerstgevoel met Veghelse sopraan Wilma Bierens

Foto: Boy Hazes

Ook dit seizoen brengt De Nationale Operette – bekend van de ‘Wien Bleibt Wien’-concerten – een serie heerlijke concerten, die liefhebbers (maar ook niet-kenners) van het genre niet mogen missen!

Vóór de jaarwisseling: ‘Winter in Wien – Weihnachtskonzert’, voor dat speciale, nostalgische kerstgevoel; ná de jaarwisseling: ‘Winter in Wien – Neujahrskonzert’, waarmee 2020 bruisend wordt ingeluid. Beide concerten zijn een aaneenschakeling van de mooiste operettemelodieën en -aria’s, en zodoende echt een feest der herkenning.

Het orkest van De Nationale Operette, waarvoor musici zijn geselecteerd uit verschillende toporkesten, wordt enthousiast geleid door de vermaarde maestro Jeroen Weierink.

De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens uit Veghel, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Bijzonder is dat zij ooit samenwerkten als hoofdrolspelers bij de voormalige Hoofdstad Operette en nu, na jaren, weer met elkaar optreden! Het koor Viva la Musica uit Uden verleent medewerking aan het concert op 20 december in Veghel!

Theater De Blauwe Kei – Veghel – vrijdag 20 december – 20.15 uur

Op 3 december jongstleden gaven sopraan Wilma Bierens en het orkest van De Nationale Operette o.l.v. Jeroen Weierink een voorproefje van ‘Winter in Wien’ in ‘Tijd voor MAX’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden