De Korfrakkers komt tekort tegen DDW/SDO’99

Na de wedstrijd tegen Prinses Irene van vorige week begon De Korfrakkers zondag met goede zin aan de wedstrijd tegen DDW/SDO’99.

DDW/SDO’99 opende de wedstrijd met het 1e doelpunt uit een stip. Hun tweede doelpunt volgde vrij snel. Na ongeveer 10 minuten ging het gelijk op en had De Korfrakkers een voorsprong van 4-3.  Helaas kon De Korfrakkers zich toen niet uitbreiden naar een grotere voorsprong. De stand werd weer gelijkgetrokken naar 5-5. Na deze stand liep DDW/SDO’99 uit naar een stand van 5-10.  Voor De Korfrakkers bleef het lastig om aan te haken.  De teams gingen de rust in met een stand van 7-15.

Na de rust had De Korfrakkers er weer vertrouwen in om zich te herpakken. Door het gebrek aan het afronden van kansen bleef DDW/SDO’99 hun grote voorsprong behouden. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een stand van 12-25.

Volgende week 15 december staat Spes op het programma om 15.45 uur in Milsbeek.