Jolanda van Gerwe van Join us wint VIVA400 award

Foto: Lieke Vermeulen

Op 12 december reikte VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is het platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben gehaald en door wat ze allemaal nog meer willen bereiken. Zoals elk jaar werden er 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden, een uniek idee hadden of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken. Jolanda van Gerwe, oprichtster van Stichting Join us, werd genomineerd in de categorie zorgdragers. Tijdens de feestelijke award-show werd zij verrast met de VIVA400-award in de categorie Zorgdragers.

Jolanda is succesvol in haar missie om jongeren die met eenzaamheid worstelen te helpen. De jury is onder de indruk van haar enorme inzet voor dit maatschappelijke probleem. En bewondert haar drive om het leven van zoveel jongeren beter te maken.

Jolanda: ‘Verrast, vereerd en natuurlijk super blij. Het is fantastisch om deze award in ontvangst te mogen nemen. Met Stichting Join us zetten we ons in voor jongeren die zich eenzaam voelen. Toen ik drie jaar geleden begon was er weinig aandacht voor deze jongeren. Gelukkig zie ik dat veranderen. Het onderwerp krijgt steeds meer aandacht. Dat het belang van mijn werk ook door VIVA400 gezien wordt betekent veel voor me”.

Jolanda-van-Gerwe-win-VIVA400-award

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen