Overwinning voor De Korfrakkers

Foto: De Korfrakkers

Zondagmiddag 15 december stond voor De Korfrakkers de uitwedstrijd tegen Spes op het programma. Na de tegenslag van vorige week tegen DDW/SDO’99 was De Korfrakkers gebrand om de twee punten mee naar Erp te nemen. 

Het eerste doelpunt viel in de eerste minuut aan de kant van de thuisspelende ploeg. De Korfrakkers kwam snel met een antwoord: 2-2. Het bleef tijdens de eerste helft erg spannend en de score liep gelijk op. Een paar minuten voor de rust werd er door de Erpsen toch een gat van twee punten geslagen. Spes maakte voor de rust nog de laatste treffer. De ploegen gingen de rust in met een stand van 7-8 in het voordeel van De Korfrakkers.

De Korfrakkers begon vurig aan de tweede helft en deelde de eerste klap uit. Er heerste aan het begin van deze helft wat onrust op het veld, waardoor geen van beide ploegen kon uitlopen. Het lukte De Korfrakkers om zich te herpakken en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Met een aantal fraaie schoten van afstand en twee strafworpen eindigde de wedstrijd in een stand van 12 tegen 18 in het voordeel van De Korfrakkers.

Volgende week wordt de derde thuiswedstrijd gespeeld tegen de nummer vijf van de poule: Be Quick. Om 14:30 uur zal de wedstrijd starten in sporthal Ter Aa in Erp.

Korfrakkers

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden