‘Op Safari’ tijdens Jeugdhofzitting CV De Kuussegatters

Foto: CV De Kuussegatters

Met de jeep door het oerwoud of over de savanne op zoek naar exotische dieren: alle bezoekers van de Jeugdhofzitting op 11 januari 2020 gaan mee op safari. Met een beetje geluk zien ze apen, krokodillen, papegaaien en een olifant.

Ook dit jaar verzorgen vele Veghelse dansverenigingen en scholen spetterende optredens: onder andere Tuimelkids, GTV Educa,  Phoenix Cultuur, JB Dance Centre, Souplesse Sport & Dance en DC Dance Creation zetten hun beste beentje voor. Tussen de optredens door nemen de presentatoren de kinderen mee op een geweldig avontuur.

Naast alle acts worden het nieuwe Viertal en Jeugdboerenbruidspaar onthuld. Wie zijn het dit jaar? Het wordt een gezellig én spannend feest met veel verrassingen en onthullingen.

De Jeugdhofzitting is op 11 januari in de Koekbouw, Noordkade NCB-laan. De zaal gaat open om 13:00 uur. De show start om 13:30 uur en is rond 16:00 afgelopen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Knuvers  Schoenen – Bunders, Intertoys – Molenwieken, UITpunt – Markt en kosten 5 euro. Wees er op tijd bij, want op=op.

MM_jeugdhofzitting 2

MM_jeugdhofzitting 1

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen