Skunk pakt één set tegen koploper

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Na de nederlaag tegen Taurus vorige week moest Skunk Heren 1 afgelopen zaterdag aantreden tegen koploper Sliedrecht sport. Als enig spelend thuisteam was sporthal de Bunders toch redelijk gevuld. Skunk kon in de derde set aanhaken maar was in de overige sets niet bij machten het de koploper moeilijker te maken.

Sliedrecht begon serverend ontzettend sterk, harde sprongservices werden afgewisseld met strakke floats. Dit in combinatie met een ontzettend snel spel zorgde voor een kansloos Skunk in de eerste set. In de tweede set kon Skunk even een kleine voorsprong pakken, een zeer sterk aanvallende middenaanvaller kon er echter voor zorgen dat de Veghelse heren wederom een serverlies moesten incasseren. De derde set leek dezelfde kant op te gaan. Een ruime achterstand aan het eind van de set kon door een goede serviceserie echter worden ingehaald, enkele mazzeltjes van de scheidsrechter zorgde voor een verrassing: setwinst. In set vier tapte Sliedrecht sport uit een ander vaatje. De Veghelaren kregen geen grip op het sterk serverend Sliedrecht en was kansloos.

Setstanden

19-25, 22-25, 26-24, 10-25

Ondanks verlies kan Skunk tevreden terugkijken op deze wedstrijd. De Veghelaren gaan de winterstop in om op 11 januari aan te treden tegen concurrent Donki Sjot. Om 19.00 uur wordt gespeeld in sporthal de Bunders.

 

22-12-2019 Skunk Heren 1

22-12-2019 Skunk Heren 1

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden