Nederlaag voor De Korfrakkers

Het beloofde afgelopen zondag een spannende wedstrijd te worden. De Korfrakkers tegen Be Quick. Voor beide ploegen zijn de punten erg belangrijk. De Korfrakkers speelt nooit een makkelijke wedstrijd tegen Be Quick. Dus vanaf minuut 1 moest er scherp gestart worden.

De wedstrijd verliep in de eerste fase met weinig scores. Beide teams verdedigden strak waardoor aanvallen lastig was. De score bleef gelijk op lopen. Net voor rust wist Be Quick een gat van 2 doelpunten te maken.

De Korfrakkers wist dat het niet onmogelijk was om weer op voorsprong te komen. Met goede moed werd er begonnen aan de 2de helft. Het was echter Be Quick dat de doelpunten maakte. In korte tijd kwam De Korfrakkers met 5 doelpunten achter te staan. Verdedigend kwam er meer grip, maar helaas kwam De Korfrakkers aanvallend niet tot scoren. Tot het einde van de wedstrijd werd er hard gewerkt. De uitslag werd 10-21 in het nadeel van de ploeg uit Erp.

De Korfrakkers staat nu op een 5de plaats, 2 punten achter Stormvogels waar de eerste wedstrijd van 2020 tegen gespeeld gaat worden in Sporthal Ter Aa in Erp.