Zaterdag Live op de bühne bij Café D’n Brouwer: Rock Cover Band Headache

Foto: Rock Cover Band Headache

Zaterdag 28 december is er weer live muziek bij Café D’n Brouwer in Mariaheide. Vanaf 21.00 uur staat rock cover band Headache op de bühne.

Na vele repetities, en een aantal ‘try outs’, is deze band met vier jonge muzikanten er klaar voor.  “Headache” speelt nummers van o.a.: Golden Earring, The Eagles, Van Morrisson, Neil Young, Red Hot Chilli Peppers, Nirvana, Muse, Oasis, Los Lobos, Rolling Stones, U2, en nog veel meer bekende ‘all-time’ hits.

“Headache” speelde al in: Muziekcafé Helmond, Café Bruheze, “PopEi” Klokgebouw Eindhoven, CC ‘Pittig’ Mierlo, Café De Canadees Asten, Café Barberpub Mierlo, Surfclub Berkendonk, Café De Jager – Woubrugge, enz.

zaterdag 28 dec headache

Reacties

Cookieinstellingen