112

Buurtbewoners in Schijndel pakken sleutel af van dronken automobilist

Foto: politie.nl

Enkele buurtbewoners aan de Pluto in Schijndel waren vannacht erg kordaat in hun optreden. Een 33 jarige automobilist reed de straat in en parkeerde zijn auto schuin op het trottoir. Die bleek aardig dronken en uit voorzorg werd de autosleutel afgepakt.

Dit bleek de juiste beslissing, want de politie was al op zoek naar hem. Net tevoren was hij op de Eerdsebaan tegen het verkeer ingereden en had hij een aanrijding veroorzaakt. En toen reed hij ook nog door.

Zijn rijbewijs mocht hij inleveren, want hij blies aan het politiebureau ruim boven de toegestane limiet: 910 ug/l. De man mog vannacht in de cel blijven en in de loop van vandaag wordt het onderzoek verder opgepakt.

Facebook politie

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden