Hans van Meer onthuld als Prins Piel IX van Kapelleke Pieleke Plek

Foto: Frank Kok

In café Fellows & Friends is, tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 1 januari 2020, Hans van Meer onthuld als Prins Piel IX van Carnavalsvereniging Kapelleke Pieleke Plek.

Prins Piel IX is in 1968 in Eindhoven geboren, heeft 14 jaar in Veldhoven gewoond en is 1986 in Veghel komen wonen. Vanaf 1988 is hij samen met Nancy waarvan bijna 25 jaar getrouwd. Samen hebben zij twee zoons, Melle (22) en Jesper (19) en zij wonen op De Bunders in Veghel.

Prins Piel IX werkt sinds 2007 bij Jumbo Supermarkten. Op afdeling Formule & Format is hij Floorplanner waar hij zich bezighoudt met de inrichting van winkels.

Naast het werk heeft hij verschillende hobby’s. Dit nieuwe carnavalsseizoen heeft hij afscheid genomen als voorzitter van de Optochtcommissie van CV de Kuussegatters om meer tijd te hebben voor het muziek maken.Sinds kort heeft hij zich bij de Krikkelblaozers in Mariaheide aangesloten om onder andere tijdens carnaval met zijn trompet in Veghel en omgeving te kunnen optreden. Daarnaast speelt hij ook bij de Big Bandits welke onlangs de Hofzittingen begeleid hebben.
Het motto van de nieuwe prins is: “Prins Piel IX speult gèrre”, dat slaat niet alleen op zijn trompet maar hij speelt ook graag spelletjes op zijn telefoon en iPad.”We gaan voor een geweldig 2020 en dat is ook onze wens voor iedereen, vooral in goede gezondheid en met veel plezier!”, aldus Prins Piel IX.

Prins Piel IX 011

Prins Piel IX 021

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden