DJ’s Radio 538 naar Full Moon 0.0 in Keizersdrôme

Foto: Maranco Christiaans | CV De Kuussegatters

Vrijdag 21 februari 2020 vindt de zevende editie van de Full Moon Party plaats: het alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Dit jaar draaien dj’s van Radio 538 in de Keizersdrôme op de Markt het dak eraf. Dinsdag 14 januari start de vrije kaartverkoop. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Radio 538

Enkele jaren geleden stonden ‘de mannen van 538’ al op het podium in Keizersdrôme. Toen zorgden ze voor een enorm succesvolle party. Momenteel reist ‘538 DJ’s On Tour’ met een gloednieuwe show door het land. Met de vetste beats en de dikste show van het nummer 1 radiostation van Nederland maken ze van elk feest een onvergetelijk feest!

Kaartverkoop

Vrije verkoop

De vrije kaartverkoop voor dit alcoholvrije feest start op dinsdag 14 januari bij Finnz Lifestyle, Boekhandel Schellen en UITpunt. Kaarten kosten 10 euro per avond (incl. garderobe en consumptie). Wees er snel bij want ‘uitverkocht = op’. Mochten er op 21 februari kaarten over zijn dan zijn deze voor 12,50 euro te koop aan de deur.

Korting voor jeugdleden CV de Kuussegatters

Jeugdleden van de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap. Ben je jeugdlid in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar, dan krijg je bij Finnz Lifestyle vanaf dinsdag 14 januari 2,50 euro korting op je kaartje. Je betaalt dan dus 7,50 euro in plaats van 10 euro.

Als je nu lid wordt, profiteer je meteen van de voordelen. Op www.kuussegatters.nl vind je onder ‘Lid worden’ alle info over het jeugdlidmaatschap.

Full Moon

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen