Skunk Heren 1 wint derby van HLB

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Skunk Heren 1 is de tweede helft van de competitie begonnen met een 3-2 overwinning op HLB Van Daal/DS HS 2. De teams stonden na de eerste competitiehelft bijna gelijk in punten, maar Skunk had de eerste wedstrijd met 1-3 gewonnen waardoor een spannende wedstrijd verwacht werd.

De eerste set kende een grillig scoreverloop: beide teams maakten series, maar HLB was het team dat regelmatig een voorsprong pakte omdat Skunk te weinig energie in de set stopte. In de tweede set waren de Veghelse heren beter bij de les. Na een gelijke stand op 12-12 pakten ze een kleine voorsprong, maar de service-pass was te wisselvallig en aanvallend werden te veel fouten gemaakt waardoor de heren uit Den Dungen terug konden komen. Het einde van de set was voor Skunk met 25-21.

De set winst gaf Skunk nieuwe energie en mede door een goede service pakten ze een voorsprong van 9-3. Fouten aan de kant van Skunk zorgden er echter voor dat HLB terug kon komen, maar niet meer kon voorkomen dat Skunk de set pakte.

De vierde set liet net zoals de 2de en 3de set een wisselend spelbeeld zien. Skunk kon een 18-13 voorsprong niet verzilveren door persoonlijke fouten en een verslapping van de thuisploeg. Ondanks balende gezichten werd de 5de set duidelijk gewonnen door Skunk. Hiermee werd de eerste competitiewedstrijd van 2020 winnend afgesloten voor Skunk, maar zal er hard gewerkt moeten worden om een stabieler spel neer te kunnen zetten.

Setstanden

21-25, 25-21, 25-23, 22-25, 15-8

12-01-2020 Skunk Heren 1

12-01-2020 Skunk Heren 1

12-01-2020 Skunk Heren 1

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden