Finalisten NK Axe Throwing bekend

Foto: Facebook Axe Throwing

Afgelopen zondag vonden in Utrecht en Veghel de voorrondes plaats van het NK Axe Throwing. Een ‘sport’ die overgewaaid is uit de Verenigde Staten.

In één van de silo’s op de Veghelse Noordkade heeft Noordkade Uitjes sinds 1 juli 2019 deze nieuwe indooractiviteit op haar programma staan. Doel is om in een aantal ronden zoveel mogelijk punten te scoren door met een echte hakbijl te mikken op een doel. Hoe dichter je bij de roos gooit, hoe hoger het puntenaantal.

Het afgelopen jaar heeft men al veel bezoekers getrokken. Vooral vriendengroepen vinden het leuk om dit te doen. Het is weer eens iets anders. Ook vele bedrijven hebben Axe Throwing ontdekt. Leuk om dit als bedrijfsuitje met het personeel te beleven.

Noordkade-uitjes

NK Axe Throwing

Zondagmiddag streden in Veghel ruim 30 personen om zich te kwalificeren voor de finale van het NK Axe Throwing wat komend weekend, ook in Veghel, wordt gehouden. De volgende deelnemers plaatsten zich voor deze finale:

1 Thomas van Sinten
2 Rick Terwindt
3 Tycho van Vught
4 Tim Huijbers

In de andere voorronde, die in Utrecht plaatsvond, hebben zich ook vier deelnemers geplaatst voor de finale van komende zondag.

Axe Throwing 02

Axe Throwing 01

Finale

De finale start zondag om 11.30 uur. Plaats van handeling: Noordkade Uitjes, Verlengde Noordkade 4a, 5462EH Veghel

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden