Brownies & Downies wint Food Service Award 2020

Foto: foodserviceaward.nl

De winnaars van de ‘Foodservice Award 2020’ zijn bekend! Brownies&DownieS werd, met een 8,14 als eindcijfer, tot het meest favoriete foodservice bedrijf van de consument bekroond en is daarmee overallwinnaar van de verkiezing. Naast de koffieketen namen 12 andere foodservice bedrijven een award in ontvangst tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.

In de afgelopen maanden beoordeelden consumenten hun favoriete foodservice bedrijf. Het resultaat? Ruim 20.000 stemmen. Foodservice bedrijven werden beoordeeld op aspecten als winkelgemak, productkwaliteit en uitstraling & beleving. Uit de verkiezing blijkt dat horecagasten kwaliteit van de producten het belangrijkst vinden bij hun keus voor een foodservice bedrijf, gevolgd door prijs en uitstraling en beleving.

Brownies&Downies

Brownies&DownieS scoort het hoogst op het aspect klantvriendelijkheid van het personeel. Daarnaast wordt ook de uitstraling en beleving van de koffie & lunchroom erg gewaardeerd. Op deze onderdelen scoort geen enkele andere deelnemende foodservice keten beter.

Opvallend is dat de consument van alle onderdelen het minst tevreden is over de acties en aanbiedingen binnen de foodservice branche gevolgd door het prijsaspect. De aspecten waar de consument het meest tevreden over is zijn winkelgemak en klantvriendelijkheid van het personeel.

De winnaars van de ‘Foodservice Award’ 2020

Categorie Winnaar Gemiddeld eindcijfer
Bezorgen Domino’s Pizza 7,26
Café’s/Restaurants De Beren Restaurants 7,62
Fastservice McDonald’s 6,93
Food retail Albert Heijn 6,80
Hotels Van Der Valk 7,63
Koffie & Lunchrooms Brownies&DownieS 8,14
Leisure La Place 6,81
Marktkramen Bakkerij ‘t Stoepje 8,03
Pompshops Total 7,54
Snackbars Kwalitaria 7,82
Speciaalzaken De Keurslager 7,54
To Go AH to go 6,95
Overall Winnaar Brownies&DownieS

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden