Hurkmans Autoschade zoekt Voorbewerker/Autospuiter

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Het is alweer ruim 45 jaar geleden dat Gerard Hurkmans voor het eerst de deuren van zijn eigen onderneming open zwaaide. In 1974 verruilde hij zijn baan in loondienst voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. Dat die stap de juiste was, bleek al snel. In korte tijd werd Hurkmans Autoschade een begrip in de regio en nu, ruim 45 jaar later, geniet eigenaar Gerard nog steeds van zijn werk. 

Inmiddels is Hurkmans Autoschade, waar naast Gerard en partner Simone Slui nog vier collega’s werken, niet meer weg te denken uit Veghel en omgeving. Verzekeraars én klanten geven Hurkmans keer op keer uitstekende rapportcijfers en nog nooit ontving Hurkmans een klacht naar aanleiding van schadeherstel. “Wij zijn aanpakkers, wat wij doen, doen we goed. Daarnaast is communicatie met de klant heel belangrijk. Behulpzaamheid, eerlijkheid en kwaliteit, dat zijn de belangrijkste zaken in ons werk.”

Hurkmans Autoschade

Vacature

Autoschade Hurkmans in Veghel is vanwege uitbreiding van de werkzaamheden op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en vooral veelzijdige medewerker met affiniteit voor automotive voor de functie van

Voorbewerker/Autospuiter

In ons herstelbedrijf hebben wij 2 divisies:

  1. Reguliere autoschades, waarvoor Autoschade Hurkmans werkt in opdracht van zowel particulieren als bedrijven, verzekeraars en fleetowners. We voldoen aan de hoogste eisen van de Focwa-standaard voor Totaal Schadeherstel.
  2. Restauratie van oldtimers.

 

Je dient te beschikken over een diploma voor 1e autospuiter of je hebt meerdere jaren aantoonbare praktijkervaring als voorbewerker/autospuiter in deze branche. Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Voorts ben je bereid tot het volgen van eventueel noodzakelijke cursussen.

Je bent gemotiveerd en goed in staat om geheel zelfstandig en in teamverband te kunnen werken. Je bent kwaliteitsbewust, hebt een flexibele instelling (geen 8 tot 5 mentaliteit), werkt graag met andere vakmensen en bent in het bezit van tenminste rijbewijs B. Je komt bij ons te werken in een vooruitstrevend, gekwalificeerd bedrijf voorzien van alle moderne apparatuur in een fijne werkomgeving met een jong en dynamisch team.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Hurkmans, tel. 0413-367556 of via e-mail [email protected]

Interesse in deze vacature?

Stuur dan uw motivatie en CV per e-mail of naar onderstaand adres:

 

Autoschade Hurkmans

t.a.v. Gerard Hurkmans

Eisenhowerweg 29

5466 AB  Veghel

 

T: 0413-367556

F: 0413-343582

E: [email protected]

W: www.hurkmans.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden