Hard werken loont voor heren Skunk

Foto: Theo de Vrede | Skunk

De Veghelse heren van VV Skunk hoopten in Rijswijk flink wat punten mee naar huis te nemen. Na de eerste twee sets ruim verloren te hebben wist Skunk met hard werken toch nog de winst, en dus drie punten mee naar huis te nemen.

In een naar frituurlucht ruikende hal was Skunk vanaf het begin niet bij de les. De servicedruk van de Rijswijkers was bij vlagen teveel voor de Veghelse passlijn en aanvallend kwamen de Veghelaren er niet doorheen. Een flinke afstraffing was het resultaat. In de tweede set een zelfde spelbeeld, Skunk kon bij vlagen bijbenen maar was niet scherp in de pass en verdediging.

Na twee sets ruim verloren te hebben begon Skunk aan een miraculeuze terugkomst. Het volleybal was niet altijd goed, maar ballen werden ineens van de grond gehaald en door de toegenomen servicedruk konden de Veghelaren het blok beter zetten. Set drie was daarom ineens voor Skunk. Ook in de vierde set zette Skunk dit spel door en kon het een zeer ruime voorsprong opbouwen, echter door enkele goede serviceseries kwamen de Rijswijkers tot twee maal op setpunt. Het was echter Skunk dat kon profiteren van fouten van Rijswijk en er een vijfde set uit sleep. Deze vijfde set moest en zou gewonnen worden, de thuisspelende ploeg leek al klaar met de wedstrijd en kon niet meer bijbenen.

Setstanden

25-14, 25-19, 22-25, 27-29, 9-15

Skunk kan een zwaarbevochten overwinning bijschrijven maar zal de komende tijd punten moeten blijven pakken om uit de gevarenzone te blijven. Aankomende week spelen ze een thuiswedstrijd tegen Zaanstad. In sporthal de Bunders wordt gespeeld om 19.00 uur.

19-01-2020 Skunk Heren 1 02

19-01-2020 Skunk Heren 1 03

19-01-2020 Skunk Heren 1 01

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden