Verlies voor De Korfrakkers

Foto: De Korfrakkers

Na de behaalde punten van vorige week hadden de Erpse dames er vandaag zin in!  

Verdedigend stonden ze “steady” en De Korfrakkers kwam snel op een 0-2 voorsprong. Maar even zo snel draaide het om en kwam Be Quick op voorsprong. De Korfrakkers kon de voorsprong niet terug pakken en men ging met 11-8 in Nulands voordeel de rust in.

In de tweede helft kwam pas na 9 minuten een score voor Be Quick door een strafworp. Daarna volgde er nog een strafworp. Verdedigend bleef De Korfrakkers redelijk stabiel maar aanvallend werden de mooie acties niet afgerond. Er volgde nog een aantal afstandschoten van de kant van Be Quick. Daardoor liepen de Nulandse dames uit naar een score van 19-10 als eindstand.

Door deze en de andere uitslagen in de topklasse blijft het uitermate spannend wie er de kruisfinales zullen gaan halen. DDW/SDO en Rosolo staan er goed voor maar daarachter blijft het stuivertje wisselen in de posities.

Korfrakkers

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden