Weer overwinning Skunk Dames 1

Foto: Skunk

Zaterdag 18 januari trad Skunk dames 1 in Valkenswaard aan tegen VC Bravo dames 1.

De eerste set begon Skunk meteen goed.  Bravo wist in het begin van de set goed bij te blijven. Veel variatie in de aanval en goed verdedigend werk zorgden er echter voor dat Skunk de set naar zich toe trok met een stand van 19-25.

Set twee was er een om snel te vergeten. Niks lukte, wat al snel leidde tot een grote achterstand. Richting het einde van de set kreeg Skunk de flow weer een beetje te pakken maar helaas was de achterstand te groot. De set werd dan ook verloren met 25-12.

In de derde set werd het spel weer opgepakt. Skunk liet zich niet uit het veld slaan door de verloren tweede set en startte weer sterk. Zowel aanvallend als in de passend begon het weer beter te lopen en ook de servicedruk lag hoger. Het bleef de hele set vrij gelijk op lopen maar uiteindelijk trok Skunk aan het langste eind en werd de set gepakt met 20-25.

Het spelbeeld in de vierde set was hetzelfde. Bravo wist weer goed tegenstand te bieden maar Skunk was vastbesloten de set mee naar huis te nemen. Ook deze set werd gewonnen met 22-25.

Door deze 1-3 winst stijgt Skunk dames 1 weer een aantal plaatsen. Met 32 punten staan zij nu op de vijfde plaats. Komende week wordt er om 16:30 thuis aangetreden tegen de nummer 1, Avance DS 1.

18-01-2020 Skunk Dames 1

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden