Biljartvereniging ‘De Blunderende Ballen’ bestaat 10 jaar!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Elke donderdagmiddag wordt er bij café D’n Brouwer in Mariaheide door de heren van biljartvereniging ‘De Blunderende Ballen’ serieus gespeeld, maar ook veel plezier beleefd. In februari viert de biljartclub haar 10-jarig bestaan.

Zo’n 10 jaar geleden liep Jacques van Dijk, toen regelmatig biljartend in verschillende kroegen, Peer Brouwers tegen het lijf. Peer wilde zijn kroeg op donderdagmiddag wel open ‘gooien’ als Jacques beloofde om met een groep te komen biljarten in Mariaheide. En zo geschiedde.

Op dit moment bestaat het clubje uit zo’n 8 personen. Ze kunnen weer nieuwe leden gebruiken. Indien gewenst kan men ook in de officiële KNBB-competitie meespelen.

Activiteiten

Naast het wekelijks biljarten worden er ook activiteiten georganiseerd zoals een uitwisseling met een Duits team, uitstapjes met vaak een cultureel doel en gezamenlijke etentjes.

Info

De hele maand februari kan men iedere donderdagmiddag (13.00-17.00 uur) komen proberen of het iets voor je is. Nog nooit gespeeld? Geen enkel probleem! Keu’s zijn aanwezig evenals een trainer! Deelname is gratis. Nadere info: Jacques van Dijk 0413-363931.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden