112

Alle deuren clubhuis VV Nijnsel dicht gekit

Foto: Facebook VV Nijnsel

Het clubhuis van VV Nijnsel/TVE Reclame is in de nacht van zaterdag op zondag het doelwit geworden van vandalisme. Alle deuren, sloten en kozijnen zijn dicht gekit en/of dicht gepurd.

Dat werd vanmorgen rond 10.00 uur door een bestuurslid geconstateerd. Er is veel schade door dit incident en de vereniging heeft direct aangifte gedaan bij de politie. De schade aan het gebouw is vannacht of vanmorgen vroeg toegebracht, want tot gisterenavond waren er nog leden aanwezig op het sportpark.

Getuigen gezocht

De vereniging roept samen met de politie getuigen op om zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien in de nacht of vroege ochtend van zaterdag 25 op zondag 26 januari? Heeft u mensen op of rondom het sportpark gezien? Voertuigen gesignaleerd of iets anders gehoord of gezien? Bel dan direct naar 0900-8844.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden