De Korfrakkers na rust op de knieën

Foto: De Korfrakkers

Zondag 26 januari kwam Rosolo op bezoek vanuit Reusel. De Korfrakkers wist dat het een zware middag ging worden, maar ze hadden wel zin om te gaan laten zien wat we waard zijn.

De Korfrakkers begon scherp aan de wedstrijd, maar Rosolo was net een tandje scherper. De Korfrakkers kwam met 2-0 achter en moest de gehele 1e helft vooral in de achtervolging. Met nog 19 seconden op de klok scoorde Nikki van Zutphen 2 mooie doelpunten en gingen de ploegen toch nog met een gelijke stand de rust in: 9-9.

De 2e helft begon vrij stroef voor de dames uit Erp. Rosolo kon meteen weer op voorsprong komen. De ploeg uit Erp bleef achter de feiten aanlopen en kon maar niet aanhaken. De aanvallen waren niet verkeerd, maar in de afronding ging het mis. De punten gingen via een 13-16 eindstand naar Reusel.

Volgende tegenstander

Volgende week staat Swift op het programma. Ook Swift is aan een moeizaam seizoen bezig en wist dit weekend voor het eerst te winnen. Hopelijk kunnen daar wel weer punten gepakt worden.

Reacties