De Korfrakkers na rust naar winst

De tweede keer dat De Korfrakkers Swift tegen kwamen in de zaal. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 19-13 en de taak om dit vandaag door te zetten.

De eerste score kwam vanuit de thuisploeg maar De Korfrakkers had meteen een antwoord daarop. Dit was dan ook het beeld gedurende de eerste helft. De Erpse dames liepen telkens achter de feiten aan en konden niet goed genoeg doorzetten om een gat te slaan. Net voor rust kon Swift nog drie keer scoren en gaven de dames uit Erp de nipte voorsprong weg. Ruststand: 12-10.

De taak voor de tweede helft was duidelijk: de eerste klap uitdelen en scoren!
Dit werd dan ook meteen gedaan. De Korfrakkers kwam terug tot 12-11. Swift kon nog een keer scoren en dus ook de tweede helft ging gelijk op. De laatste 8 minuten voor het eindsignaal waren voor De Korfrakkers. Zij wisten de voorsprong deze keer wel verder uit te breiden naar een eindstand van 15-18.

Volgende week staat Prinses Irene op het programma. Hier heeft De Korfrakkers na de vorige wedstrijd veel goed te maken. Taak hier is weer om de punten te pakken om nog volop mee te doen in de race voor de play-offs die steeds dichterbij komen.