Ludieke fietstocht: Rondje Kuussegat

Foto: CV De Kuussegatters

Stel je voor… Op een vroege zondagochtend verzamelen zich op de Markt in Veghel een hele bende carnavalesk uitgedoste types, die allemaal hun fiets hebben meegenomen. Ze worden welkom geheten door de kleinste commissie van CV de Kuussegatters die deze traditionele fietstocht voor groot en klein én jong en oud al jarenlang organiseert. Alle vrolijke fietsers stappen op en rijden als een bonte stoet door ons Kuussegat, waarbij geen enkele fietser van te voren weet welke route zal worden afgelegd.

Wanneer?

Op zondag 16 februari wordt dit tafereel werkelijkheid: dan start om 11.00 uur vanaf de Markt de jaarlijkse ‘Ludieke Fietstocht’ van CV de Kuussegatters. De organisatie zorgt ervoor dat de deelnemers een ‘mooi rondje Veghel’ kunnen maken. Op de route is er een pauze met een lekker hapje en slokje. Dan vindt ook de prijsuitreiking plaats voor de mooist verklede deelnemer. Zowel grote als kleine fietsers mogen meedoen, helemaal gratis. Rond 13.00 uur komen ze terug op de Markt. Nog nooit meegedaan? Toch ‘ns doen: gewoon heel gezellig!

02-02-2020 Ludieke fietstocht 01

02-02-2020 Ludieke fietstocht 02

02-02-2020 Ludieke fietstocht 03

Reacties