Skunk Dames 1 komt net tekort tegen Flamingo’s uit Gennep

Foto: Theo de Vrede | Skunk

In een bloedstollende competitie, waar elk puntje telt. traden de dames van Skunk aan tegen de dames van Flamingo’s. Een wedstrijd tussen twee ploegen in de middenmoot.

In de eerste 2 sets had Skunk het moeilijk, vooral door de hoge servicedruk en goede aanvallen van de dames uit Gennep. In de 2e set werden de Veghelse dames compleet weggespeeld. Na een tactische omzetting kwamen ze in de derde set beter uit de startblokken. Daar hadden de Flamingo’s op geen antwoord op. Vanaf dat moment werden rally’s gewonnen en werd er voor elk punt gevochten.

De vierde set ging in eerste instantie gelijk op. Tot het einde van de set bleef het spannend. Uiteindelijk trok Skunk aan het langste eind. Een vijfde set moest er aan te pas komen.

In de vijfde set ging het ook weer gelijk op. Bij een achterstand van 5-8 probeerde de coach van Skunk middels een time-out zijn dames weer het goede gevoel te laten beleven maar de dames uit Gennep liepen uit naar 6-11. Nog eenmaal werd de rug gerecht en kwam Skunk terug tot 10-12, maar toen was de kaars op en werd er met 12-15 verloren.

Volgende week uit naar Tilburg die nog vecht voor het kampioenschap.

02-02-2020 Skunk Dames 1

Reacties