Zaterdagavond en zondagmiddag live muziek in Cultuurcafé De Afzakkerij

Foto: Cultuurcafé De Afzakkerij

Dit weekend niet alleen op zondagmiddag maar ook op zaterdagavond live muziek in Cultuurcafé De Afzakkerij aan de Noordkade in Veghel. Zaterdag kunt u genieten van Mockin’ Minstrels en zondagmiddag staat Paul Chevrolet op het podium.

Mockin’ Minstrels

Mockin’ Minstrels maakt folklore, ambachtelijk vervaardigd uit louter akoestische ingrediënten. Roel van Duijnhoven en Frans van der Horst (zie ook: Stolen Moments), zijn ermee grootgebracht. Begonnen als respectievelijk pianist en drummer; tegenwoordig voornamelijk in de weer met snaarinstrumenten. Van de metal, via de rock ’n roll naar de blues, folk en Americana. Met de nodige omzwervingen dus, zoals het echte minstrelen betaamt.

Mockin-Minstrels-1024x644-1

Wat kunt u van hen verwachten? 

Covers die je niet zo vaak hoort, overgoten met een karakteristiek sausje, waarin harmonieuze samenzang en smaakvol gitaarwerk de boventoon voeren. Hun huidige repertoire is een bescheiden eerbetoon aan muzikale helden uit heden en verleden, zoals Simon and Garfunkel, Jake Bugg en The Beatles. Maar ook minder bekende juweeltjes van The Milk Carton Kids, Old Crow Medicine Show en Lost Brothers hebben een plaats in de speellijst verworven. In de toekomst hopen ze deze aan te vullen met eigen materiaal.

Paul Chevrolet

Met vier man sterk speelt Paul Chevrolet moddervette, stevige, rollende, scheurende, dampende rock & Roll, met af en toe een afslag naar Blues, Country en Rock. Al vanaf 1987 speelt Paul Chevrolet en zijn Rockin Cadillacs de Nederlandse, Belgische en Franse feestpodia plat.

Wat ooit begon als tributeband voor de 10e sterfdag van Elvis, is nu een lekker scheurende band die zijn roots heeft in alles wat de fifties zo lekker maakte.

paul-chevrolet-tennesse

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen