Opnieuw verlies heren Skunk

Foto: VV Skunk

Na twee keer met 3-2 verloren te hebben wilde de heren van Skunk dit keer met een overwinning terugkeren naar het zuiden. De Hollanders uit Wateringen gunden dit de Veghelaren echter niet en wonnen nipt.

In de eerste set leek Skunk heer en meester. De Veghelaren bouwden binnen no-time een 22-17 voorsprong op. Door enkele gekke acties en een gebrek aan scorend vermogen wist Velo terug te komen en wist het op wonderbaarlijke wijze te winnen. Set twee tot en met vier waren 2 maal ruim voor Skunk en eenmaal ruim voor Velo waarbij Skunk op beslissende momenten niet wist te scoren. Een vijfde set gaf uiteindelijk uitsluitsel over de winnaar, helaas maakte Skunk deze set geen enkel moment aanspraak op de overwinning en verloor het voor de derde keer op rij.

Setstanden

26-24, 15-25, 25-17, 17-25, 15-10

Na de carnavals-stop mag Skunk laten zien dat het fit uit de Carnaval komt en speelt het op 7 maart een thuiswedstrijd tegen NVC. Om 19.00 uur wordt gespeeld in sporthal de Bunders.

Reacties