Ruime overwinning voor De Korfrakkers

Het vorige duel tussen De Korfrakkers en Prinses Irene eindigde onstuimig door de gelijkmaker door Prinses Irene in de laatste twee seconden. De ploeg uit Erp wilde op deze stormachtige dag een revanche daarop nemen.

De Korfrakkers ging fel van start. Binnen vijf minuten kwamen de Erpse dames op een voorsprong van 5-0. Vervolgens wist Prinses Irene ook een paar treffers te maken. Tien minuten voor rust pakte De Korfrakkers de juiste draad weer op en gingen de rust in met een ruime voorsprong van 15-7.

Na de rust ging de scoremachine van De Korfrakkers op een lager pitje draaien, maar de voorsprong werd behouden. Twaalf minuten voor tijd stond de score op een veilige marge van 21-9. In deze laatste fase kon Prinses Irene nog een paar treffers maken, maar de punten bleven in Erp. 24-12, een overtuigende overwinning voor de dames uit Erp.

Volgende week staat DDW/SDO uit Hooge Mierde op het programma. De koploper uit deze competitie is nog steeds ongeslagen. Maar dat houdt De Korfrakkers niet tegen en zullen er vol voor gaan.