Doe mee aan de optocht van De Heikrikkels in Mariaheide

Foto: Shirley van Asperen

Op carnavalsdinsdagmiddag zal een bonte stoet door Heikrikkeldurp trekken. Sinds vorig jaar onder de noemer ‘Finaal Theatraal’.

Heeft u die dag nog geen genoeg van carnaval en wilt u de inwoners van Mariaheide laten genieten van jullie creatie? Schrijf je dan in voor de optocht!

“Een vernieuwde opzet waarbij we eindigen met een geweldige afterparty in onze eigen Krikkelstal met entertainment, vermaak voor de kinderen en gratis popcorn en hapjes. Om ons straatfeest groter en nog gezelliger te maken, doen we een oproep aan kandidaten om zich op te geven. Ook buitendorpse groepen zijn van harte welkom en kunnen, na deelname aan hun eigen optocht, nog één keer hun kunsten en trotse creatie laten zien in de finale optocht van de regio. Je zult er zeker geen spijt van krijgen”, aldus één van de commissieleden van de Heikrikkels.

Opgeven kan via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden