Zeven leden vrijwillige brandweer Schijndel ontvangen Koninklijke Onderscheiding

Foto: gemeente Meierijstad

Burgemeester Van Rooij reikte op zaterdag 15 februari 2020, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Koninklijke onderscheidingen (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit aan zeven leden van de vrijwillige brandweer Schijndel.

Vanwege de jarenlange inzet kregen de volgende personen de versierselen opgespeld: de heren Henri-Jan van Breugel, Edwin Eijkemans, Jeroen van Heeswijk, Werner van der Heijden, Maarten Hermes, Arno Lammers en Rob van der Velden.

Decorandi

De heer J.H. (Henri-Jan) van Breugel is sinds 1 maart 1991 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van chauffeur en voertuigbediener in de rang hoofdbrandwacht.

De heer J.H.W. (Edwin) Eijkemans is sinds 1 september 1995 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van bevelvoerder in de rang brandmeester.

De heer J.J.H. (Jeroen) van Heeswijk is sinds 1 september 1997 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van chauffeur en voertuigbediener in de rang hoofdbrandwacht.

De heer W.P.M. (Werner) van der Heijden is sinds 1 september 1995 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van bevelvoerder in de rang brandmeester.

De heer M.J.P. (Maarten) Hermes is sinds 1 september 1997 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van bevelvoerder in de rang brandmeester.

De heer A.H.J.M. (Arno) Lammers is sinds 1 september 1991 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van chauffeur en voertuigbediener in de rang hoofdbrandwacht.

De heer R.T.J. (Rob) van der Velden is sinds 1 september 1995 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie bevelvoerder, maar voor de regio ook als officier van dienst in de rang als hoofdbrandmeester.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen