Genomineerden Sport Awards Meierijstad zijn bekend

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Op zondag 29 maart vindt de uitreiking van de Sport Awards Meierijstad plaats. De Sportraad Meierijstad en de gemeente organiseren dit sportfeest voor de verenigingen en vrijwilligers die het, dag in dag uit, mogelijk maken te sporten.

Een onafhankelijke jury bepaalt per categorie de winnaar die op 29 maart een Sport Award ontvangt. Ook kunnen alle inwoners van Meierijstad vanaf vandaag 19 februari 9.00 uur tot 23 maart hun stem uitbrengen op hun favoriete genomineerde sporter of sportploeg voor de publieksprijs. Er kan gestemd worden via sportawardsmeierijstad.nl/stemmen. Daar staat ook een korte omschrijving van alle genomineerde sporters.

Genomineerden

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden

Feestprogramma 29 maart

De voorbereidingen voor 29 maart zijn in volle gang. Het feest begint voor de jeugd in de middag om 14.00 uur in en rondom ‘t Spectrum Schijndel. De sportverenigingen presenteren zich dan met workshops, demonstraties en clinics met o.a.  De finale van het straat voetbal toernooi  Wedstrijd Stunt Steppen; inschrijven verplicht via [email protected]

  • Workshop Freerunning
  • Duiken in een duiktank
  • Basketbal met Henk Pieterse
  • Tennis met Esther Vergeer

Als hoogtepunt worden de jeugdige kampioenen, in de leeftijdscategorie 5 tot 18 jaar om 16.00 uur gehuldigd door wethouder Coby van der Pas. Ook maakt zij op deze dag de genomineerde winnaars en de publieksprijzen 2019 bekend.

In de avond gaat het feest verder voor de volwassenen met de huldiging van de kampioenen, de bekendmaking van de genomineerde winnaars en de publieksprijs 2019 voor volwassenen. De tweede helft van de avond is in de vorm van een gezellig sportcafé met gelegenheid voor ontmoeting en lekkere drankjes en hapjes

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden