‘Heel Veghel Zingt Mee‘ is terug

Foto: Maranco Christiaans | CV de Kuussegatters

Na de ultragezellige première van vorig jaar maakt Veghel zich weer op om mee te zingen. Zaterdagavond 20 juni vindt op de Markt de tweede editie plaats van ‘Heel Veghel Zingt Mee’.

Ook nu maken de vijf kleurige café’s zich op om jou en je vrienden te verwelkomen. En jij bent er helemaal klaar voor, want je hebt je outfit aangepast op de kleuren van ‘jouw’ café. Na een warm welkom door je gastvrouw of gastheer neem jij met je medezangers plaats aan de lange tafels. Je bladert door je liederenbundel waarbij je weet dat jullie zangkwaliteiten op de proef zullen worden gesteld. Maar: je bent er klaar voor. Zou de Cantusband ook dit jaar weer openen met ons volkslied? En wie neemt de wisselbeker straks van Markzicht over als ‘het beste zangcafé van Veghel’? De ticketverkoop start woensdag 11 maart a.s. vanaf 20.00 uur.

Zing mee voor je café

De Cantusband is dit jaar ook van de partij. Aan het einde van de avond vorig jaar stond het al vast: ‘Als Veghel wil, dat we weer komen, dan komen we!’. Dat was wederzijds, dus ze dagen jou én je team op een positieve manier uit om het beste in jezelf naar boven te halen. Met eenvoudige regels: ‘zingen doe je samen’ en ‘proosten doe je samen!’ De presentator en band zorgen ervoor dat die regels worden nageleefd. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om je stem te smeren bij Abbey Road, Tadaa!, Fellows&Friends, ‘t Hart van Veghel en Markzicht.

Heel Veghel Zingt Mee

Tickets

Met een ticket van 5 euro heb je recht op een plek aan een van de zangtafels bij jouw café. Tickets koop je vanaf woensdag 11 maart a.s. online via https://www.ticketkantoor.nl/shop/HVZM. Op de site geef je aan hoeveel kaarten je wilt bestellen, betaalt via iDeal en print je tickets uit.

Zaterdag 20 juni zijn vanaf 19.00 uur de ticketinnamepunten open. Vanaf 18.00 uur kun je al consumptiebonnen kopen op de Markt. Met een ticket krijg je een sjaal in je cafékleur én een liederenboek met alle teksten. Mocht je toevallig de tekst van een nummer niet uit je hoofd kennen, dan is dat boek dé oplossing! Neem plaats aan je tafel en het zingen kan beginnen!

Heel Veghel Zingt Mee

Info

Alle info over ‘Heel Veghel Zingt Mee’ vind je op de site www.veghelzingtmee.nl. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, like dan de Facebook-pagina.

Heel Veghel Zingt Mee

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden