Dansen voor KiKa tijdens het Open Danspodium

Foto: chvacademy.nl

Op zondag 8 maart om 15.00 uur vindt het Open Danspodium plaats op de CHV Noordkade in Veghel. Dé uitgelezen kans voor danstalenten uit heel Meierijstad om hun choreografieën aan het grote publiek laten zien, zowel solo als in groepsverband. Daarnaast dansen ze ook nog eens voor het goede doel: de gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting KiKa. Kaarten zijn nu te koop aan de receptie op de CHV Noordkade.

Het Open Danspodium is een initiatief van de Talentenklas Dans van CHV Academy, Circle of Talent. Danstalenten vanaf 9 jaar krijgen hier de kans om zich te presenteren voor het grote publiek. Van choreografieën en kostuums, tot decor en grime: alles wordt verzorgd door de danstalenten zelf.

Ook dit jaar bestaat het programma weer uit dansen vanuit diverse disciplines. Daarnaast zijn er vier dansdocenten en -collega’s vanuit andere dansscholen in Meierijstad uitgenodigd om met een groep danstalenten een presentatie te verzorgen. Tot slot dragen Fontys Dansacademie-studenten ook een professioneel steentje bij met een drietal eigen choreografieën.

CHV Academy

Koop een kaartje en steun KiKa

Elk jaar gaat de gehele opbrengst van het Open Danspodium rechtstreeks naar een goed doel: zowel het inschrijfgeld van de danstalenten alsook de kaartverkoop. Dit jaar is dat Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Kaartjes voor het Open Danspodium zijn van maandag t/m vrijdag (10.00 – 20.00 uur) verkrijgbaar aan de receptie op de CHV Noordkade, tegen contante betaling. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via [email protected] of kort voor de dansvoorstelling een kaartje te kopen aan de deur bij de Podiumzaal (1ᵉ verdieping, CHV Noordkade). Kaartjes voor jongeren tot 18 jaar kosten € 3,50 per stuk, volwassenen betalen € 7,50 per kaartje.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden