Voorbereidingen Fight Cancer Night 2020 van start

Foto: Fotografie Suzanne Gruijters

Afgelopen donderdag 27 februari hebben de 16 deelnemers van de komende editie van Fight Cancer Night kennis gemaakt met elkaar, de trainers en natuurlijk de kickbokssport.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2020 vanaf 20.00 uur op ’t Weike in Boerdonk.

Er zijn 16 deelnemers en daarmee geeft de organisatie aan tjokvol te zitten. Ze hebben zelfs al een aantal geïnteresseerden teleur moeten stellen helaas. Met 12 mannelijke deelnemers en 4 vrouwen hebben ze ook een zeer gevarieerd gezelschap van boksers. Kortom, tijd om van start te gaan! Ook dit jaar belooft de Fight Cancer Night een groot spektakel te worden.

Wie doen er mee?

De fighters komen uit verschillende kernen in Meierijstad, maar ook buiten onze gemeente bestaat er belangstelling voor dit geweldige evenement. Zo hebben ze maar liefst 3 deelnemers uit Boekel (allen vrouw) 2 deelnemers uit Erp, 2 uit Boerdonk en 2 uit Veghel maar ook Schijndel, Eerde, Landhorst, Zijtaart, Sint Oedenrode, Volkel en Uden is vertegenwoordigd! Kortom de regionale bekendheid van het evenement is stijgende.

Info

Check de website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een overzicht van de deelnemers. Vanzelfsprekend kunt u daar ook de fighters steunen met een donatie aan Kika of Fight Cancer.

Fight Cancer Night

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden