Dames Skunk redden het net niet in thuiswedstrijd tegen SOMAS/Activia

Foto: VV Skunk

Zaterdag 7 maart speelden de dames van VV Skunk een thuiswedstrijd tegen SOMAS/Activia.

De dames van Skunk begonnen de eerste set erg sterk. Een goede servicedruk zorgde ervoor dat SOMAS geen controle kreeg over de bal en de aanval niet konden afmaken. Skunk maakte goed gebruik van de gaten, en wist hierdoor de set binnen te slepen met 25-21.

De tweede set liep erg gelijk op. SOMAS wist beter in de wedstrijd te komen en konden hierdoor steeds meer punten scoren. Skunk kon de gaten niet meer vinden en de servicedruk werd steeds lager. Deze set eindigde dan ook in een 22-25 verlies.

De derde set is er eentje om snel te vergeten. Skunk zat niet meer in de wedstrijd en door de goede service van SOMAS konden ze geen controle meer krijgen over de bal. Deze set verloren ze met 14-25.

De vierde set komen de dames van Skunk weer beter in de wedstrijd. Door een aantal goede service reeksen weet Skunk een voorsprong te nemen en de aanval steeds beter af te maken. SOMAS komt aan het einde van de set toch nog een paar punten terug, maar Skunk weet toch aan het langste eind te trekken en winnen de set met 25-23.

De vijfde set ging weer erg gelijk op, SOMAS zetten steeds meer druk op Skunk met een goede service. Hierdoor creƫrden ze een flinke voorsprong van 8-14. Skunk kon nog een paar punten te scoren, maar helaas eindigt deze set in een 11-15 verlies.

Volgende week mogen de dames van Skunk naar Eindhoven afreizen, om 14.15u spelen zij tegen Hajraa DS2 in de TU Studenspc.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden