De Korfrakkers verslaat Spes

Foto: De Korfrakkers

Na een stop van 2 weken gingen de dames van De Korfrakkers weer uit de startblokken. Zondag 8 maart stond de thuiswedstrijd tegen Spes uit Milsbeek op het programma.

De eerste score werd gemaakt door Spes. De Korfrakkers reageerden snel daarop en de stand werd 1-1. Spes hield de voorsprong vast tot de 4-4. Daarna was het De Korfrakkers dat de leiding overnam. Tot aan de rust wist De Korfrakkers de voorsprong vast te houden. De stand halverwege de wedstrijd was 10-8.

Na de rust kwamen de dames uit Erp beter in hun spel en werd er volop gescoord. Spes kon het tempo niet meer bijhouden en De Korfrakkers speelden de wedstrijd eenvoudig uit. Dat resulteerde in een eindstand van 24-15.

Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen De Stormvogels op het programma. De Korfrakkers kan zich nog altijd plaatsen voor de kruisfinales.

Korfrakkers

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden