Bezoek niet meer toegestaan bij locaties BrabantZorg

Foto: BrabantZorg

Op 15 maart is door het kabinet een aantal nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die tot en met 6 april gaan gelden voor het hele land. Uiteraard geeft BrabantZorg gehoor aan deze verscherpte corona-maatregelen. Samen voorkomen ze hiermee een extreme piek in het aantal besmettingen en houden ze de samenleving (en met name de zorg) draaiende. ​​​​

Vanaf 16 maart tot nader order houden ze de deuren van de locaties gesloten. Wat zijn de gevolgen voor u:

  • Dit betekent dat er geen bezoek mogelijk is. Dit is een ingrijpende maatregel. Alle medewerkers zullen er de komende weken alles aan doen om nóg een stapje extra te zetten om de dagen van uw dierbare zo fijn mogelijk te laten verlopen.
    ​Is uw dierbare ziek, overlegt u dan met de verpleeghuisarts. Na toestemming van de arts én met inachtneming van alle belangrijke hygiëne-maatregelen kunt u dan wel op bezoek komen.
  • Alle restaurants zijn gesloten. Eten vanuit de wijk / aanleunwoningen in de restaurants is tot nader bericht ​niet mogelijk. Men vraagt u zelf (samen met uw naasten) uw maaltijdvoorziening te regelen.
  • Alle bijeenkomsten, activiteiten en dagbestedingen gaan tot nader bericht niet door.

Bij BrabantZorg willen ze cliënten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen tege​n besmetting met het corona- en griepvirus. Daarom monitoren ze in afstemming met de GGD Hart voor Brabant en het RIVM actief de landelijke ontwikkelingen én de situatie op de 35 locaties van BrabantZorg.

BrabantZorg dankt u voor uw medewerking en begrip. Zij begrijpen heel goed dat deze maatregelen ingrijpend zijn voor uw dierbare én uzelf. Maar weet dat zij met deze herziene bezoekersregeling uw dierbaren proberen te beschermen.

Locaties in gemeente Meierijstad

Binnen onze gemeente geldt bovenstaande voor de volgende locaties:

  • Erp: Simeonshof
  • Sint-Oedenrode: Odendael
  • Veghel: AAtrium, de Watersteeg en Joachim & Anna

Bron: BrabantZorg

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen