Start voorverkoop Bouwdorpkaarten

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vandaag maakte het bestuur van Veghel In Hout bekend dat je vanaf 4 mei tot en met 17 mei kaarten kunt bestellen voor het komende bouwdorp. De kaartverkoop vindt online plaats via de site. Op zaterdag 6 juni kunnen de kaarten opgehaald worden bij het Uitpunt.

Dit jaar mogen 850 kinderen deelnemen aan het bouwdorp. Dat zijn er 50 meer dan vorig jaar. Toen was het overigens binnen 5 dagen uitverkocht.

Vrijwilligers gezocht

In verband met het 35-jarig bestaan van het Bouwdorp is het bestuur op zoek naar vele vrijwilligers. Jeugdvrijwilligers kunnen zich ook opgeven. Een maatschappelijke stage is mogelijk via je school.

DUS GEEF JE OP ALS VRIJWILLIGER. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom, ook voor een halve dag…

Sponsoren

Om alle activiteiten te kunnen organiseren tijdens de jubileumeditie van Veghel In Hout zijn sponsoren natuurlijk van wezenlijk belang. Mocht u, ondanks de moeilijke tijd waarin we ons bevinden toch willen bijdragen aan een geweldige week voor de jeugd, dan is uw aanmelding meer dan welkom. Alles wat aan middelen binnenkomt, wordt besteed aan de kinderen.

Bouwdorp heeft al veel sponsoren, maar er kunnen er altijd meer bij! Sponsoren mogen vlaggen, banners ophangen in het park. Ook wordt het bedrijf of instelling vermeld op het sponsorbord en op de website.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen