Eindexamens gaan vooralsnog door

Foto: pixabay.com

Op 17 maart heeft minister Slob besloten dat de schoolexamens van de examenkandidaten, ondanks de sluiting van de VO-scholen tot 6 april, doorgang moeten vinden. De directies van de middelbaar onderwijs scholen in Meierijstad, het Elde College, Fioretti College en Zwijsen College hebben inmiddels leerlingen op de hoogte gebracht en richtlijnen opgesteld.

“We gaan alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat jullie deel kunnen nemen aan het centraal examen”, aldus Barbara Sol van het Zwijsen College in Veghel. De leerlingen is gevraagd zelf de verantwoordelijk te nemen door te controleren of hij of zij nog toetsen moet inhalen of dossiers moet inleveren.

Als voor een langere sluiting van de scholen wordt besloten, krijgt men uiterlijk 6 april te horen van de minister of de datum van het CE gewijzigd wordt.

De redactie van meierijstad.nieuws.nl wenst de eindexamenleerlingen én het onderwijzend personeel heel veel succes in de komende periode. Om onder deze omstandigheden je examen te moeten maken, is niet fijn. 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen