Mede oprichter RKSV Boerdonk Jan Penninx overleden

Foto: pixabay.com

Jan Penninx was het die ruim 50 jaar geleden zag dat de Boerdonkse jeugd graag voetbalde, maar geen veld had en hij was het die direct actie ondernam. Daarnaast was hij ook bestuurslid vanaf het eerste uur. RKSV Boerdonk verliest met het heengaan van Jan een clubman in hart en nieren.

Tijdens ons feestweekend van juni jl. werd jij nog in de bloemetjes gezet vanwege je 50 jaar trouwe lidmaatschap. Want trouw aan de club was je. Zo staat op de website van de club te lezen.

Clubman

Elk weekend nog was hij op het voetbalveld te vinden. Hij bezocht elke wedstrijd van Boerdonk 1, zowel uit als thuis. Hij was een trouwe en graag geziene supporter. Bij alles wat er in Boerdonk gebeurde en georganiseerd werd was hij betrokken. RKSV Boerdonk zal Jan dan ook enorm gaan missen.

RKSV Boerdonk

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden