Café D’n Brouwer in Mariaheide bestaat dit jaar 20 jaar

Foto: Café D'n Brouwer

“Wat is het vreemd om de deuren van onze zaak gesloten te moeten houden. Maar toch een wijs en goed besluit wat voor nu het beste is voor iedereen. Hiermee kunnen we voorkomen dat het virus zich verspreidt”. Zo staat te lezen op de Facebookpagina van café D’n Brouwer in Mariaheide, het gezelligste café tussen Veghel en Uden.

Op zaterdag 20 juni 2020 bestaat Café D’n Brouwer 20 jaar. Een mijlpaal die ze hopelijk groots kunnen gaan vieren met diverse activiteiten en acties.

De actie die ze nu al starten (i.p.v. in juni) loopt door tot zij hun deuren weer mogen openen. Koop nu je consumptiemunten voor € 2,- per stuk en betaal er binnenkort je consumptie van € 2,20 of € 2,50 mee.

Wat moet je doen?

Stuur je naam, adres, telefoonnummer en emailadres en het aantal munten (maximaal 100 per persoon) dat je wilt ontvangen naar [email protected] of 06 – 2681 6687. Je ontvangt een betaalverzoek of het rekeningnummer van Café D’n Brouwer. Wanneer zij het geld hebben ontvangen, komen de munten zo snel mogelijk naar je toe. Daarbij zit ook een waardebon voor een leuke verrassing die je na 20 juni 2020 op kunt halen.

De 1e 500 munten zijn besteld en betaald en gaan z.s.m. op de post of worden door hen thuisbezorgd

De familie Brouwers wenst jullie allemaal veel gezondheid toe.

“Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Dan zien we jullie hopelijk snel weer bij ons in het café”.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen