VOW Mudrun gecancelled

Foto: VOW Mudrun

Veel evenementen / activiteiten kunnen door het besluit van het kabinet in verband met de coronacrisis niet doorgaan. Dat geldt ook voor de VOW Mudrun die gepland stond voor 13 april a.s. 

De organisatie geeft de trouwe deelnemers de kans het inschrijfgeld terug te vragen. Je kunt er ook voor kiezen om dit niet te doen, dan is je startticket van dit jaar automatisch geldig voor de editie van 2021 die plaats zal vinden op 11 april.

Men hoopt dat iedereen begrip heeft voor de ontstane situatie en dat men, gezien de administratieve rompslomp, ervoor kiest om de ticket automatisch geldig te laten maken voor de volgende VOW Mudrun. Indien je toch je deelnamegeld terug wil ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected] Doe dit met je mailadres waarmee de tickets besteld zijn. Vermeld het volledig ticketnummer (staat op het startticket zelf).
Mocht je een aankoop hebben gedaan van een T-shirt kun je deze ook laten staan tot de editie van volgend jaar maar ook hiervoor zal gelden dat je dit bedrag terug kunt vragen, geef dat dan ook even door in de mail met je bestelnummer.

De reeds gemaakte kosten zullen dus niet door belast worden, enkel de servicekosten van € 2,45 worden niet geretourneerd.

Let op jezelf en anderen, blijf gezond en op naar de editie van 2021!!!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden