Puzzelactie Jessica de Jong uit Sint-Oedenrode kent geen grenzen

Foto: Jessica de Jong

De actie die Jessica de Jong uit Sint-Oedenrode startte bij haar eigen werkgever, Odendael van BrabantZorg, loopt in positieve zin gigantisch uit de hand. In deze tijd dat veel ouderen en dementerenden wordt verzocht binnen te blijven, kwam Jessica met het idee om legpuzzels te gaan inzamelen. Dit om deze mensen een leuke vrijetijdsbesteding te bieden.

Dat dit een schot in de roos is, blijkt wel uit het feit dat alle verzorgingshuizen in de gemeenten Meierijstad en Boekel inmiddels door haar bezocht zijn. Vele bewoners daar zijn al aan het puzzelen geslagen.

Uden

Door de aandacht in de media en de constante aanvoer van puzzels, verlegd zij nu haar ‘werkterrein’ naar de gemeente Uden. Wethouder Maarten Prinssen biedt haar namens de gemeente aan om deze puzzels te gaan bezorgen met ‘gemeentelijk vervoer’. Hij stelt kosteloos een auto van de gemeente beschikbaar om ook de ouderen in Uden te voorzien. Tevens kan Jessica de puzzels die mensen aanleveren tijdelijk opslaan in de kelder van het gemeentehuis. Daarnaast bood drukkerij Ketelaars uit Uden aan om onderstaande flyer te drukken om de actie nog meer onder de aandacht te brengen.

In de drie filialen van Jumbo Supermarkten in Uden kunnen puzzels ingeleverd worden. Ook deze ondernemers helpen belangeloos mee om deze actie in Uden te doen slagen. Hulp dus vanuit alle kanten!

Inleveradressen

  • Jumbo, Muziekplein 11, 5402 CR  Uden
  • Jumbo, Drossaard 14-18, 5403 ET  Uden
  • Jumbo, Losplaats 2, 5404 NJ  Uden

Steun deze actie en help de ouderen in de gemeente Uden aan een mooie vrijetijdsbesteding!

Flyer_puzzels

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen