Aandacht voor Geluk – Aandacht voor Elkaar – Samen Spelen – Samen Thuis

Foto: Mieke Volk-Pepers | ONS welzijn

De Swopshop is verhuisd naar het PieterBrueghelHuis, maar het PieterBrueghelHuis en de Swopshop zijn nu gesloten. Het is in deze tijd extra belangrijk aandacht te hebben voor elkaar! In samenwerking met de Swopshop en het PieterBrueghelHuis, is het vanaf nu ook mogelijk om een tasje aan te vragen voor kinderen. Het tasje wordt thuis gebracht en aan de voordeur gehangen.

Kinderen zitten ook al 2 weken thuis en zijn misschien wel toe aan iets anders. Vraag bij de het PieterBrueghelHuis een tasje aan met daar in een boek, puzzel en spelletje zodat de kinderen weer iets nieuws hebben om mee te spelen. Als de Swopshop weer open is kun je het altijd weer komen ruilen. Geef bij de aanvraag aan hoe oud je kinderen zijn, dan proberen we daar rekening me te houden, met de inhoud van de tasjes. De tasjes zijn er in 3 leeftijdscategorieën 0 tot 2 jaar, 3 tot 6 jaar en 7 tot 10 jaar. Per gezin vraag je 1 tasje aan.

PieterBrueghelHuis

 

 

 

 

Het PieterBrueghelHuis heeft nog meer mogelijkheden:

  • mogelijkheid tot telefonisch contact op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 12.00 uur en mailcontact via [email protected]
  • tasje met een vogelhuisje om te versieren/pimpen
  • tasje met een legpuzzel
  • tasje met een leesboek of tijdschrift

Het tasje bevat ook een informatiebrief en wordt aan de voordeur gehangen.

Aanvragen van een tasje kan via email [email protected].

pakketjes voor in tasjes

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen