Mede-oprichter SCMH en CV De Heikrikkels, Bert van Hoof, overleden

Foto: SCMH

Afgelopen week overleed, in de leeftijd van 86 jaar, Bert van Hoof uit Mariaheide. Mede-oprichter van de plaatselijke voetbalvereniging SCMH en CV De Heikrikkels. Een markante inwoner is niet meer.

Vanaf de oprichting in 1957 is Bert lid van SCMH geweest. Tijdens het feest vanwege het 60-jarig bestaan van de vereniging, is Bert nog uitgebreid gehuldigd i.v.m. zijn 60-jarig lidmaatschap.

Verschillende jaren heeft hij geacteerd in het tweede team van de vereniging. Nadien is Bert nog vele jaren, samen met zijn vaste maat Martien Peters, leider geweest van SCMH 2.

Naast het actieve beoefenen van de voetbalsport heeft Bert zich ook op bestuurlijk gebied verdienstelijk gemaakt. Van 1968 t/m 1977 was hij penningmeester van de vereniging. Een functie die hij met verve en op geheel eigen wijze uitoefende. In de jaren daarna heeft Bert nog vele hand- en spandiensten voor SCMH verricht.

In 1961 was hij ook één van de oprichters van CV De Heikrikkels. Na 22 jaar lid te zijn geweest van de Raad van XI is hij lid geworden van de Oppers waar hij altijd een trouw lid van is geweest.

Wij wensen familie, vrienden en bekenden van Bert veel sterkte toe.

SCMH - Bert van Hoof 1

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen