Paasei speurtocht voor kinderen

Foto: pixabay.com

Karin Flisijn startte ruim een jaar geleden de Facebookpagina ‘Samen Sterk voor Meierijstad’. Een Facebookgroep bedoeld voor mensen die het op dit moment minder hebben. Leden in deze groep helpen mensen door levensmiddelen aan te bieden.

Aan de hand van de noodoproep word er in deze groep anoniem een oproep geplaatst , zodat deze mensen geholpen kunnen worden. Dit kan voor u zelf zijn , maar u kan ook helpen door levensmiddelen te doneren.

Hoe meer mensen lid worden van deze groep, hoeveel meer mensen er geholpen kunnen worden.

Kinderen en Pasen

Ook voor de kinderen, waarvan de ouders het op dit moment moeilijk hebben, zijn het vervelende tijden. Tijd voor iets leuks!

Karin heeft het plan opgevat om een soort Paasei speurtocht op touw te zetten. Wat houdt dat in? Zij vraagt inwoners van Meierijstad om een paasei voor het raam te hangen en dit bij haar te melden. Dit kan door het sturen van een PB via haar Facebookpagina

Naar aanleiding van alle aanmeldingen wordt er door haar een route uitgestippeld die de kinderen kunnen lopen. Kijken hoeveel paaseieren de kinderen middels die manier kunnen vinden.

Coördinatoren gezocht

In Schijndel coördineert Karin het geheel. Voor de andere kernen van de gemeente Meierijstad is ze op zoek naar mensen die dit willen ondersteunen. Mocht u dit willen doen, dan kunt ook u haar een PB-tje sturen.

Samen sterk voor Meierijstad

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen