ChrisFit Sports geeft online trainingen

Foto: ChrisFit Sports

Chris Stienenbos richtte als jonge gedreven ondernemer, ruim een jaar geleden, op 19 jarige leeftijd het bedrijf ChrisFit Sports op. Als personal trainer, groepstrainer en hardlooptrainer geeft hij wekelijks les aan ruim 70 sportievelingen. Door alle beperkingen die opgelegd zijn in deze coronatijd moest ook hij zijn activiteiten staken. Maar Chris is niet voor één gat te vangen. Sinds vorige week geeft hij online gratis live training.

Tijdens de eerste sessie vorige week woensdag hebben zo’n 50 sporters, vanaf thuis natuurlijk, meegedaan met deze online training. “Ik probeer zoveel mogelijk mensen, in deze moeilijke tijd, gratis te begeleiden en te stimuleren door middel van mijn trainingen”, aldus Chris. “De trainingen staan echt in het teken van saamhorigheid, toch het stukje groepsgevoel creëren en sportief begeleid en gemotiveerd worden”.

ChrisFit Sports

Naast de online trainingen die elke woensdag vanaf 19.00 uur live te volgen zijn via de Facebookpagina van ChrisFit Sports gaf hij afgelopen weekend ook een ‘drive-in training’. Bij hem thuis op de oprit. Sporters komen aanrijden, stappen uit en Chris geeft vanuit zijn garage de oefenstof door. Hoe mooi is dat!

Creatief ondernemen in coronatijd, noemen ze dat.


ChrisFit Sports

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden