Brownie-Box in steeds meer supermarkten in omgeving verkrijgbaar

Foto: Brownies & Downies

Sinds uit uitbreken van het Corona virus hebben ook de vestigingen van Brownies & Downies haar deuren moeten sluiten. Voor Reno van Zanten, mede-eigenaar van de vestiging in Uden reden om zijn zaak grondig te renoveren. Alles is aangepakt en opgefrist zodat ze straks een nieuwe start kunnen maken. Zelfs de 1,5 meter regel is al toegepast in de opstelling.

Stil zitten zat er bij hem dan ook niet in de afgelopen periode. “Nu zijn we toch ondernemend ingesteld en wilden we iets terug doen voor de hard werkende mensen in de zorg. We doneerde aan het personeel van het Bernhoven ziekenhuis en “ het Orgelhuis” Brownie-boxen vol met positieve energie als dank voor hun inzet!”

Creatief ondernemen

Naar aanleiding hiervan kwam er zoveel vraag naar brownie-boxen dat ze op een creatieve manier zijn gaan nadenken over een verkoop methode waarin ze alle regels van het RIVM konden naleven. Reno trok de stoute schoenen aan en kwam in gesprek met Roland de Laak, supermarkt ondernemer van Jumbo de Laak in Uden. Na het proeven van de Brownies was Roland direct enthousiast. Hij wilde wel een samenwerking aangaan! Vol trots konden ze zeggen, “onze Brownies zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt!”.

Vrij snel daarna kreeg Reno contact met Wim Eijkemans, supermarkt ondernemer van 3 PLUS supermarkten in Uden en Schijndel. Na een vlot en positief gesprek kreeg hij meteen steun en toestemming om in alle drie filialen van Eijkemans hun Brownies te verkopen.

“Het is een Box vol met 6 heerlijke Brownies met verschillende toppings, en 2 vouchers voor een kopje koffie als we weer open zijn!”, aldus Reno.

Brownies & Downies  15-04-2020 Brownies&Downies 01

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden