Na 34 jaar bouwdorp gaat nu de 35ste feesteditie helaas niet door

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Helaas heeft het bestuur van bouwdorp Veghel in Hout moeten besluiten dat bouwdorp Veghel in Hout 2020 niet doorgaat. Dit naar aanleiding van de door het kabinet genomen maatregelen. Na 34 jaar bouwdorp gaat nu de 35ste feesteditie helaas niet door.

Deze beslissing heeft het bestuur lang voor zich uitgeschoven en het valt zwaar, maar helaas heeft de regering alle evenementen tot 1 september 2020 verboden en hier valt ook Bouwdorp Veghel in Hout onder. De organisatie van bouwdorp 2020 liep tot een maand geleden allemaal nog zoals gepland. Commissies en bestuur waren volop bezig alles te regelen en te organiseren. Zo was bijvoorbeeld het programma van activiteiten al rond, pallets stonden klaar, tenten besteld en ga zo maar door. Het zal voor alle mensen die betrokken zijn bij het bouwdorp een vreemde zomer zijn. Het is nog nooit voorgekomen dat ons bouwdorp niet is doorgegaan.

Na de zomer gaan het bestuur en de commissies weer in overleg met elkaar om in 2021 alsnog het 35 jarig jubileum te vieren. Het bestuur met de diverse commissies zetten er dan weer de schouders onder om een fantastische week te organiseren. “We hopen dat we volgende jaar jullie aanmelding weer tegemoet mogen zien, zodat we samen de 35e editie alsnog kunnen vieren”, aldus een woordvoerder van Veghel in Hout.

MAS Stage

Voor de jeugd die zich opgegeven heeft voor MAS stage, ze hebben de scholen op de hoogte gesteld en die gaan bekijken hoe hiermee omgegaan wordt. Je bent volgend jaar weer van harte welkom om je MAS te komen doen.

De komende maanden zullen zij via facebook actief blijven en iedereen verder op de hoogte houden.

Voor nu, stay safe, let op elkaar, en we zien elkaar hopelijk snel weer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen